Ποικιλίες: Sauvignon Blanc – Ασύρτικο- Ροδίτης
Μικροκλίμα: Υψόμετρο 450-500 μέτρα με μαλακούς χειμώνες και όχι τόσο θερμά καλοκαίρια για το Sauvignon. Ψυχροί χειμώνες, θερμά καλοκαίρια και υψόμετρο 280μ. για το Ροδίτη και το Ασύρτικο.
Οινοποίηση: Μέθοδος Skin Contact για το Sauvignon Blanc, διατήρηση δηλαδή του σταφυλοπολτού με το μούστο για 24 ώρες σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία και εν συνεχεία ζύμωση στους 10ο C και για τις δύο ποικιλίες.
Χαρακτηριστικά: Ευαής σημαίνει ευάερος, δροσερός και μεταφορικά ευνοϊκός, ευτυχής . Αυτός είναι ο λευκός Ευαής, με κιτρινοπράσινο λαμπερό χρώμα. Τα τροπικά φρούτα του Sauvignon δένουν αρμονικά με την φυτικότητα και μεταλλικότητα του Ασύρτικου Λαμπερό πρασινοκίτρινο στο χρώμα με στόμα φρουτώδη και δροσερό. Χαρακτηριστική επίγευση φρουτώδη και με χαρακτηριστική οξύτητα. Σερβίρεται 12-14ο C.
Διατίθεται και σε φιάλη 750ml